Skip to main content
Analytická, marketingová a na cloudovou technologii orientovaná agentura TRKKN je čtvrtou agenturou Omnicom Media Group na českém trhu.

TRKKN je jedním z předních partnerů Google Marketing Platform a Google Cloud a poskytuje poradenství a komplexní služby v oblasti digitální analýzy, optimalizace konverzí, reklamních technologií, pokročilé analýzy a umělé inteligence, cloudového inženýrství a technické a datové strategie s cílem umožnit klientům dosáhnout digitální vyspělosti v rámci cloudu Google a jeho marketingové platformy.

TRKKN je aktuálně přítomná na sedmnácti světových trzích a postupně se rozšiřuje do dalších zemí, ve kterých Omnicom Media Group působí. Založena byla v roce 2008 bývalými zaměstnanci společnosti Google, o sedm let později ji Omnicom Media Group získala do svého portfolia. Od loňského června začala s výraznější expanzí na další trhy.

„Řada našich partnerů využívá ke správě a rozvoji svého podnikání škálu pokročilých služeb Googlu. Spolupráce se společností Google, na které je TRKKN postavená, jim v tomto procesu pomůže. Pro novou agenturu jsme postavili vysoce expertní tým, což vypovídá o ambicích, které s TRKKN v České republice máme,“ uvedl ke startu nové agentury Luděk Hatoň, CCO Omnicom Media Group. Detailnější informace o plánech a fungování TRKKN v Česku budou představeny na začátku nového roku.

 

Článek převzat z MediaGuru.cz.

Leave a Reply